Slider hoofdpagina

Nieuws

24 mei: ALV met Maria Genova 24-4-2018
Op 24 mei is het ALV vanaf 19.30 uur in De Lievekamp. Meld je hier aan
Lees verder...
Asbest in het bedrijf? Pak het aan! 17-4-2018
De gemeente Oss heeft onderzoek gedaan naar asbest in gebouwen. Asbestdaken hebben daarbij bijzondere aandacht, deze zijn per 2024 verboden. Heeft jouw bedrijf asbest in het dak? Pak het dan op tijd aan. 
Lees verder...
25 mei: Sponsordiner Alpe d'HuZes 1-3-2018
Heeft u altijd al willen genieten van een heerlijk zes-gangendiner verzorgd door docenten en leerlingen van ZuidWest en met medewerking van de chefkok van restaurant Cordial  en dé toppatissier van Nederland? Grijp dan nu uw kans!

Lees verder...
Reactie TIBO op centrumplannen: tijd voor besluiten! 7-9-2017
OIK en TIBO hebben direct na het verschijnen in een gezamenlijke verklaring een positief standpunt ingenomen omtrent de notitie “Koers stadshart Oss” van d.d. 22 maart 2016. Inmiddels staat verdergaande besluitvorming in de gemeenteraad op de planning voor 21 september 2017. Samen met OIK en 3O hebben wij als TIBO de “uitermate hoge urgentie van duurzame investeringen in het Osse centrum” aangegeven. Die mening zijn wij nog steeds toegedaan en het is goed om te zien dat deze urgentie inmiddels breed gedeeld wordt.  
Lees verder...
Jonge professionals in jouw bedrijf? Wijs ze op de Talentborrel! 7-9-2017
Wist je dat de gemeente Oss maandelijks een Talentborrel organiseert voor jonge professionals? Zijn er dus jonge hbo/wo talenten die momenteel binnen jouw bedrijf stagelopen of aan hun eerste baan zijn begonnen?
Lees verder...
Doe mee aan de Peiling Ondernemersklimaat 2017 5-9-2017
De gemeente Oss organiseert opnieuw een ‘Peiling Ondernemersklimaat’ (vorige peiling in 2015). 
Lees verder...
14 september: City Dinner 11-7-2017
Op 14 september is het jaarlijkse City Dinner voor onze leden. De inschrijftermijn is inmiddels gesloten en we zitten ook alweer helemaal vol!
Lees verder...
29 juni: bedrijfsbezoek Museum Jan Cunen 6-6-2017
Wie kent het niet, Museum Jan Cunen? Recent is het museum prachtig verbouwd en uitgebreid met Café Cunen. Hoog tijd dus voor een bezoek!
Lees verder...
27 juni: eindpresentatie EDP Oss 5-6-2017
Op 27 juni presenteren de deelnemers van het Economic Development Program tijdens een feestelijke bijeenkomst de resultaten van hun opdrachten.
Lees verder...
Doe GOOD! 1-6-2017
MVO, sociaal ondernemen, gelukkig zetten veel werkgevers zich hier voor in. Wat is er niet mooier dan een kersgedachte; juist, een speciale kerstgedachte……….  Kies een pakket van DOEGOODS. 
Lees verder...
Oproep: foodUp! Academie 31-5-2017
Het is nog één week voor de sluiting van de aanmelding voor de FoodUp! Academie! Wil je meedoen? Of ken je iemand die geschikt is? Laat het dan snel weten. 

Lees verder...
Samen werken aan Strategisch Personeelsbeleid 29-5-2017
BZW en Agrifood Capital Werkt! bieden werkgevers in Noordoost-Brabant ondersteuning aan om de bedrijfsstrategie en personeelsbeleid te integreren onder de noemer Strategische Personeels Planning (SPP).
Lees verder...

Wie is TIBO?

De kunst van het samenwerken is voor Ossenaren een tweede natuur. Denk maar eens aan bijzondere samenwerkingsverbanden zoals de Kracht van Oss, Wonen in Oss, Logistiek Platform Oss en Metaalkracht. Of projecten zoals het Koop bewust Lokaal, de HAS Bachelor Class of Starters Succes Oss. Stuk voor stuk tastbare resultaten van de krachtenbundeling van inwoners, ondernemers en politiek.

TIBO is hét netwerk voor het midden- en kleinbedrijf in de hele gemeente Oss. De doelstelling is drieledig: het bieden van een netwerk, het behartigen van belangen en het faciliteren van onderling kennis delen. Lees meer

Nieuwe leden

Word lid