Slider hoofdpagina

Nieuws

Familiebedrijf Van Driel neemt Van Dijk over 1-5-2019
Van Driel Groep, het Osse bedrijf gespecialiseerd in personenvervoer over de weg, neemt branchegenoot Taxi en Touringcar Van Dijk uit Cuijk over.
Lees verder...
23 mei: Algemene Ledenvergadering met Theo van Duren 26-2-2019
ALV met ludieke presentatie van Theo van Duren.  Meld je hier aan! 
Lees verder...
Meld je aan voor de Week van de Techniek 25-2-2019
Van 20 tot en met 25 mei vindt in Oss de Week van de Techniek plaats, waarin diverse activiteiten worden georganiseerd om uw organisatie onder de aandacht te brengen bij de jeugd t/m 14 jaar en hun ouders.

Lees verder...
14 februari: ontbijtsessie Duurzame Inzetbaarheid 28-1-2019
Duurzaam inzetbare medewerkers zijn essentieel voor jouw bedrijf. Maar hoe geef je dat concreet handen en voeten? En hoe zorg je ervoor dat er draagvlak is onder medewerkers en ze er ook écht iets aan hebben? Praat er over mee tijdens de ontbijtsessie op 14 februari.
Lees verder...
19 februari: Brabantse Voedsel 1000 7-1-2019
Op dinsdag 19 februari vanaf 14.00 uur wordt de eerste Brabantse Voedsel1000 georganiseerd in het Congrescentrum 1931 in 's-Hertogenbosch.

Lees verder...
Elke 3e donderdag van de maand: Talentborrel voor hbo/wo talent! 10-10-2018
De Gemeente Oss is trots op het veelzijdige, jonge talent dat bij Osse bedrijven werkt en wil hen stimuleren zichzelf te ontwikkelen en met Oss verbinden. Daarom organiseert Gemeente Oss iedere 3e donderdag van de maand een Talentborrel. Speciaal voor hbo/wo talent dat hier stage loopt en/of onderzoek doet. De gemeente hoopt dat dit kansen en mogelijkheden biedt voor henzelf en de bedrijven waarvoor ze werken.

Oproep aan ondernemers
Stuur uw contactgegevens van de afdeling personeelszaken door via ondernemerszaken@oss.nl o.v.v. TalentBorrel en u ontvangt maandelijks een uitnodiging om door te sturen naar uw stagetalent. Zo wordt stagelopen in Oss nog leuker!
Lees verder...
Social Impact Challenge 7-9-2018
Heb jij een idee over de aanpak van afvalstromen? Een circulair plan dat nog niet van de grond komt? Of een concept dat de transitie naar duurzame energie versnelt? Doe dan mee met de Global Goals Social Impact Challenge en maak kans op begeleiding en financiering voor jouw idee!

Lees hier meer over de challenge, wie kan meedoen en hoe je kunt inschrijven. 
Lees verder...
Inspirerende ambassadeurs gezocht! 7-9-2018
Ook voor 2019 is Brabants Besten op zoek naar ambassadeurs: ondernemers die uitblinken in innovatief ondernemerschap. Die inspelen op sociale innovatie, inclusief werknemerschap, reshoring en flexicurity. Mensen met een overtugiende visie, passie en betrokkenheid voor hun medewerkers en hun bedrijf. Bent u zo'n ondernemer? Neem dan contact op en word ambassadeur van Brabants Besten. 

Bezoek de website van Brabants Besten voor meer informatie.
Lees verder...
24 oktober: City Dinner 22-8-2018
 Inschrijven voor hét netwerkevent van het jaar kan niet meer! We zitten bomvol!
Lees verder...
22 & 23 juni 2019: Samenloop voor Hoop 15-8-2018
Op zaterdag 22 en zondag 23 juni 2019 vindt de jaarlijkse Samenloop voor Hoop plaats in Oss: een 24-uurs sponsorloop voor KWF Kankerbestrijding. Deze keer wordt ook een kinderloop georganiseerd waarbij kinderen gedurende 24 minuten meelopen. De gehele opbrengst van Samenloop voor Hoop gaat naar het KWF.

Meer over het event en hoe je een team kunt aanmelden, lees je hier
Lees verder...
Tips van Maria Genova tegen hackers en oplichters 4-6-2018
Tijdens de ALV vertelde Maria Genova, auteur van onder andere 'Komt een vrouw bij de h@cker' ons hoe we er dankzij het opvolgen van relatief makkelijke tips voor kunnen zorgen dat onze digitale ramen en deuren veiliger gesloten blijven. We zetten er nog even een paar voor je op een rijtje... 
Lees verder...
Dag van de Logistiek Oss: doe mee! 3-6-2018
Op 7 oktober is het weer de Dag van de Logistiek in Oss. De dag van de logistiek is een tweejaarlijkse beleving voor iedereen; jong èn oud. Deze dag heeft naast promotionele waarde voor uw organisatie ook een verbindende factor. Alle Osse bedrijven die een link hebben met logistiek kunnen zich hier presenteren. 

Lees verder...
ZomerOndernemer helpt jongeren bij starten onderneming 3-6-2018
De zomervakantie komt er weer aan. Voor genoeg jongeren betekent dit; uitslapen, vakantie vieren, uitgaan, terrasjes pakken en eindeloos Netflixen. Maar het kan ook anders! In 14 regio’s in Nederland start komende zomervakantie het gratis project ZomerOndernemer voor jongeren tussen de 15 en 23 jaar. Jongeren ervaren hoe het is om te ondernemen en starten een eigen bedrijf. Gewoon om eens te proberen en te kijken of het ondernemerschap iets voor ze is. Deelname is kosteloos. Sterker nog, de deelnemers ontvangen zelfs een startkapitaaltje.

Lees verder...
Oproep aan MKB-ondernemers! 18-5-2018
Wordt Oss de MKB-vriendelijkste-gemeente van Nederland? Om hier achter te komen doet de gemeente Oss mee aan het tweejaarlijks onderzoek van MKB-Nederland. 
Lees verder...

TIBO, de ondernemersvereniging voor het MKB in de gemeente Oss


De kunst van het samenwerken is voor Ossenaren een tweede natuur. Denk maar eens aan bijzondere samenwerkingsverbanden zoals de Kracht van Oss, Wonen in Oss, Logistiek Platform Oss en Metaalkracht. Of projecten zoals het Koop bewust Lokaal, de HAS Bachelor Class of Starters Succes Oss. Stuk voor stuk tastbare resultaten van de krachtenbundeling van inwoners, ondernemers en politiek.

TIBO is hét netwerk voor het midden- en kleinbedrijf in de hele gemeente Oss. De doelstelling is drieledig: het bieden van een netwerk, het behartigen van belangen en het faciliteren van onderling kennis delen.

Nieuwe leden

Word lid