Slider hoofdpagina

Nieuws

2 oktober: De wil van Oss 13-9-2018
De schuldenproblematiek trekt een steeds grotere wissel op onze samenleving. Schuldproblematiek die inmiddels 20% van de Ossenaren treft. Schuldproblematiek die ook steeds nadrukkelijkere gevolgen heeft voor het bedrijfsleven. Immers een werknemer in een schuldpositie is niet fijn, maar levert doorgaans ook een minder prestatieniveau en kan een hoger verzuim geven. Oftewel tijd om hier samen iets aan te gaan doen!

Dinsdagmiddag 2 oktober aanstaande is dit thema gespreksonderwerp. Aanvang 15.00 uur en we sluiten af om 17.30 uur met een informele napraat- en netwerkborrel. Locatie: Raadszaal Gemeentehuis Oss.

Deze middag zullen onder andere oud-minister van financiën Jeroen Dijsselbloem en burgemeester Wobine Buijs-Glaudemans u vertellen hoe we dit als burgers, gemeenten en bedrijven in de gemeente Oss samen gaan oplossen met gratis oplossingen die werken. We vragen dus om uw aandacht, niet om uw portemonnee. Natuurlijk is er ook voldoende ruimte om met elkaar te netwerken tijdens de borrel achteraf.

Wij stellen uw aanwezigheid meer dan op prijs. Bent u erbij? 
Lees verder...
22 & 23 juni 2019: Samenloop voor Hoop 7-9-2018
Op zaterdag 22 en zondag 23 juni 2019 vindt de jaarlijkse Samenloop voor Hoop plaats in Oss: een 24-uurs sponsorloop voor KWF Kankerbestrijding. Deze keer wordt ook een kinderloop georganiseerd waarbij kinderen gedurende 24 minuten meelopen. De gehele opbrengst van Samenloop voor Hoop gaat naar het KWF.

Meer over het event en hoe je een team kunt aanmelden, lees je hier
Lees verder...
Social Impact Challenge 7-9-2018
Heb jij een idee over de aanpak van afvalstromen? Een circulair plan dat nog niet van de grond komt? Of een concept dat de transitie naar duurzame energie versnelt? Doe dan mee met de Global Goals Social Impact Challenge en maak kans op begeleiding en financiering voor jouw idee!

Lees hier meer over de challenge, wie kan meedoen en hoe je kunt inschrijven. 
Lees verder...
Inspirerende ambassadeurs gezocht! 7-9-2018
Ook voor 2019 is Brabants Besten op zoek naar ambassadeurs: ondernemers die uitblinken in innovatief ondernemerschap. Die inspelen op sociale innovatie, inclusief werknemerschap, reshoring en flexicurity. Mensen met een overtugiende visie, passie en betrokkenheid voor hun medewerkers en hun bedrijf. Bent u zo'n ondernemer? Neem dan contact op en word ambassadeur van Brabants Besten. 

Bezoek de website van Brabants Besten voor meer informatie.
Lees verder...
23 oktober: business event Andersomdernemen 7-9-2018

De Maashorst heeft een enorme potentie. Er is veel geïnvesteerd de afgelopen jaren in het ontwikkelen van groot wild natuurgebied in Noord-Brabant. Dit biedt (economische) potentie voor ondernemers. Hoe kunt u met uw bedrijf hierop inspelen? Business Event ‘andersOmdernemen #3’ geeft u nieuwe inzichten, laat kansen zien en geeft praktische handvatten om de Maashorst als label aan uw bedrijf te koppelen. En u breidt direct uw netwerk in de regio uit. 

Hoe kunt u als ondernemer de meerwaarde van De Maashorst inzetten?
Het programma staat in het teken van ondernemen in de Maashorst: natuur koppelen aan je organisatie, investeren in het gebied en hoe er vervolgens van de  ‘oogsten’. 

Hoe kan de Maashorst zich ontwikkelen met behulp van ondernemers? 
Tijdens AndersOmdernemen ga je met ondernemers sparren over producten, diensten of concepten die een meerwaarde zijn voor jouw bedrijf en voor de Maashorst. Zodat inwoners, ondernemers, bezoekers, jouw klanten, jouw gasten en de natuur hiervan profiteren.

Meer informatie over en aanmelden voor het event Andersomdernemen vindt u op de website

Lees verder...
27 september: ZZP Boost event 6-9-2018
Hoe krijg je als zzp'er beter zicht op de huidige en toekomstige regels en ontwikkelingen? Hoe kom je in contact met andere zzp'ers? Welke mogelijkheden zijn er op financieel en fiscaal gebied en hoe kun je jezelf het beste presenteren? Dit en meer komt aan bod tijdens het ZZP Boost Event.

Datum: 27 september 2018
Tijd: 13:00 - 17:00 uur
Locatie: CHV Noordkade, Verlengde Noordkade 10-12, 5462 EH Veghel
Organisator: Agrifood Capital
Kosten: gratis 

Meer informatie over het event, het programma en de sprekers vind je in deze flyer.  
Lees verder...
20 september: City Dinner 3-7-2018
 Inschrijven voor hét netwerkevent van het jaar kan niet meer! We zitten bomvol!
Lees verder...
2 september: Exceptionals bij The Duke 28-6-2018
Aankondiging van een uniek evenement met sprekers van allure. Een evenement waar u zeker geinspireerd vandaan gaat komen en waar u gaat genieten van exclusieve verzorging op sterrennivo. De tickets hiervoor worden aangeboden met toegang voor 8 personen.


Lees verder...
28 juni: sessie #Gamechanging Maarten Steinbruch 5-6-2018
Maarten Steinbuch is hoogleraar aan de Technische Universiteit Eindhoven. Voor deze exclusieve sessie over gamechanging zijn slechts 80 plaatsen beschikbaar. 
Lees verder...
Tips van Maria Genova tegen hackers en oplichters 4-6-2018
Tijdens de ALV vertelde Maria Genova, auteur van onder andere 'Komt een vrouw bij de h@cker' ons hoe we er dankzij het opvolgen van relatief makkelijke tips voor kunnen zorgen dat onze digitale ramen en deuren veiliger gesloten blijven. We zetten er nog even een paar voor je op een rijtje... 
Lees verder...
Dag van de Logistiek Oss: doe mee! 3-6-2018
Op 7 oktober is het weer de Dag van de Logistiek in Oss. De dag van de logistiek is een tweejaarlijkse beleving voor iedereen; jong èn oud. Deze dag heeft naast promotionele waarde voor uw organisatie ook een verbindende factor. Alle Osse bedrijven die een link hebben met logistiek kunnen zich hier presenteren. 

Lees verder...
ZomerOndernemer helpt jongeren bij starten onderneming 3-6-2018
De zomervakantie komt er weer aan. Voor genoeg jongeren betekent dit; uitslapen, vakantie vieren, uitgaan, terrasjes pakken en eindeloos Netflixen. Maar het kan ook anders! In 14 regio’s in Nederland start komende zomervakantie het gratis project ZomerOndernemer voor jongeren tussen de 15 en 23 jaar. Jongeren ervaren hoe het is om te ondernemen en starten een eigen bedrijf. Gewoon om eens te proberen en te kijken of het ondernemerschap iets voor ze is. Deelname is kosteloos. Sterker nog, de deelnemers ontvangen zelfs een startkapitaaltje.

Lees verder...
Oproep aan MKB-ondernemers! 18-5-2018
Wordt Oss de MKB-vriendelijkste-gemeente van Nederland? Om hier achter te komen doet de gemeente Oss mee aan het tweejaarlijks onderzoek van MKB-Nederland. 
Lees verder...
Asbest in het bedrijf? Pak het aan! 17-4-2018
De gemeente Oss heeft onderzoek gedaan naar asbest in gebouwen. Asbestdaken hebben daarbij bijzondere aandacht, deze zijn per 2024 verboden. Heeft jouw bedrijf asbest in het dak? Pak het dan op tijd aan. 
Lees verder...

CITY DINNER AFGELAST

Best TIBO-lid, 

Vandaag is een onvoorstelbaar zwarte dag in Oss. Het verschrikkelijke ongeluk waarbij 5 kinderen en hun begeleider bij betrokken waren, zal niemand zijn ontgaan. 

Het bestuur van TIBO heeft dan ook besloten het City Dinner van vanavond niet door te laten gaan. Voorzitter Leonard Steetsel: “Het City Dinner is een feest, en daar is in Oss geen ruimte voor vandaag.” 

We gaan ervan uit dat iedereen begrip heeft voor deze beslissing. We beraden ons binnenkort over een eventuele alternatieve datum. Ook daarvan wordt u dan persoonlijk op de hoogte gesteld. 

Met vriendelijke groet,

PR team, 
namens het bestuur van TIBO  Nieuwe leden

Word lid