Inschrijven tot 7 december

U kunt zich tot 7 december inschrijven door het formulier op deze website in te vullen.

Aanmelden kerstborrel


* = Verplichte velden
Bedrijfsnaam *
Voor- en achternaam *
 *
Voor- en achternaam

Telefoonnummer *
E-mail *
Dieetwensen

Activiteiten

13 december: Kerstborrel TIBO 15-11-2018
Tijdens de Kerstborrel van donderdag 13 december, kijken we samen terug op het afgelopen jaar, maar vooral naar de toekomst kijken! Wij heten u om 17.30 uur van harte welkom bij ’t Vunderke in Macharen. 
Lees verder...
15 november: Lunchen met wethouders 24-10-2018
Sinds de zomer van dit jaar is het nieuwe coalitieprogramma ingegaan. Met deels nieuwe wethouders en deels oude bekenden. Uiteraard zijn wij – als ondernemende TIBO-leden – benieuwd naar de ontwikkeling en uitvoering van de economische paragraaf die in het coalitieakkoord is opgenomen, zeker in relatie tot het MKB. Maar ook willen we graag meer horen en weten over de ontwikkeling van bedrijventerreinen en natuurlijk het centrum. 


Lees verder...
24 oktober: City Dinner (nieuwe datum) 28-6-2018
Voor TIBO-leden is het City Dinner hét netwerkevent van het jaar. Voor onze nieuwe leden: het City Dinner biedt een uitgelezen gelegenheid om collega-ondernemers op een informele wijze te ontmoeten dankzij een unieke mix van gastronomische en logistieke hoogstandjes. 

Lees verder...
21 juni: Lunchbijeenkomst Landerij van Tosse 24-5-2018
Het mooie voorjaar lokt ons naar buiten! Vandaar dat wij u met veel plezier uitnodigen voor een bijzondere lunchbijeenkomst op donderdag 21 juni 2018. Bijzonder omdat we deze keer gaan lunchen in de buitenlucht! Vanaf 11.30 uur kun je binnenlopen, het programma start om 12.00 uur en na afloop is er gelegenheid om met elkaar na te praten. Wie gaat er mee?  
Lees verder...
24 mei: ALV met Maria Genova 24-4-2018
Op 24 mei was de Algemene Leden Vergadering van TIBO in de ronde foyer van de Lievekamp. Als bijzondere gast hadden we deze keer de schrijfster Maria Genova, een veelgevraagd spreker op gebied van privacy, identiteitsfraude en computerbeveiliging. Ze pratte ons bij over cyvercrime an andere online gevaren. 
Lees verder...
19 april: bedrijfsbezoek Foodloods 21-3-2018
Op donderdag 19 april bezoeken we de Foodloods aan de Angelenweg 77 in Oss. In deze kleine groothandel voor de zakelijke markt zijn Euromeat, CAVE en Allora Caffè onder één dak te vinden.  

Het programma:
16.00 uur      ontvangst
16.30 uur      welkomswoord en presentatie
16.45 uur      rondleiding en proeverij met producten van de ondernemers
19.00 uur      einde bijeenkomst

Het was weer een geslaagde, drukke bijeenkomst. De foto's zijn te vinden op onze Facebookpagina.  
Lees verder...
8 maart: Lunchbijeenkomst 'Ondernemers van het jaar' 6-2-2018
Zoals we vorig jaar hebben afgesproken, wordt het dit keer een lunchbijeenkomst met de winnaars van het vorige Business Gala. We maken hier een terugkerend item op onze evenementenagenda van.

We zijn immers allemaal benieuwd hoe Ivan Vos van Re!vit, Ondernemer van het jaar van 2017 en Hans Derks en Wouter van Orsouw van Restaurant Versaen, Veelbelovend Ondernemers van het jaar 2017, hun onderscheiding hebben ervaren en beleefd. Wat heeft deze bijzondere ondernemersprijs hen gebracht? Persoonlijk maar zeker ook zakelijk! 

Lees verder...
25 januari: bedrijfsbezoek Wihabo 13-12-2017
Op donderdag 25 januari is het tijd voor ons eerste bedrijfsbezoek van 2018. We bezoeken dan één van onze nieuwe leden: Wihabo, Heesterseweg 13 in Geffen. Niet zomaar een drukker, maar de compleetste digitale drukker van Nederland. En dan ook nog eens met een indrukwekkend machinepark. Bovendien zijn ze bij Wihabo slim in het combineren van technieken, zowel offset als digitaal. 
Lees verder...