Inschrijven tot 7 december

U kunt zich tot 7 december inschrijven door het formulier op deze website in te vullen.

* = Verplichte velden

Activiteiten

23 mei: Algemene Ledenvergadering met Theo van Duren 18-4-2019
Op 23 mei is onze Algemene Ledenvergadering die deze keer wordt gecombineerd met een ludieke presentatie van Theo van Duren over de Vrijstaat Land van Ravenstein. De bijeenkomst begint om 19.30 uur in het City Hotel.
Lees verder...
11 april: Bedrijfsbezoek Van de Akker Metaal 26-2-2019
Op 11 april gaan we weer op bedrijfsbezoek! Deze keer zijn we te gast bij een nieuw TIBO-lid: Van de Akker Metaal b.v. Een prachtig bedrijf, met een hart van en voor staal. Gestart in 1973 als eenmanszaak en inmiddels gevestigd aan het Ketelmeer op industrieterrein Vorstengrafdonk, in een bedrijfshal van 5.000 m². Hier wordt volop gewerkt aan een scala van producten. Van staalconstructies tot unieke halffabricaten, waarbij het behalen van de hoogste kwaliteit niet alleen het streven, maar ook hun grootste kracht is.

Lees verder...
24 januari: lunchbijeenkomst Winnaars Business Gala 7-1-2019
Op de allereerste plaats wensen wij u een fantastisch 2019 toe. Wij trappen dit jaar af met een lunchbijeenkomst op 24 januari. Daarin blikken we nog even terug met de winnaars van het Business Gala van afgelopen jaar. 

We zijn immers allemaal benieuwd hoe Marian Wagemakers van Dalco, Ondernemer van het jaar 2018 en Berry Hendriks van CyBe, Veelbelovend Ondernemer van het jaar 2018, hun onderscheiding hebben ervaren en beleefd. Wat heeft deze bijzondere ondernemersprijs hen gebracht, persoonlijk maar zeker ook zakelijk! 
Lees verder...
13 december: Kerstborrel TIBO 15-11-2018
Tijdens de Kerstborrel van donderdag 13 december, kijken we samen terug op het afgelopen jaar, maar vooral naar de toekomst kijken! Wij heten u om 17.30 uur van harte welkom bij ’t Vunderke in Macharen. 
Lees verder...
15 november: Lunchen met wethouders 24-10-2018
Sinds de zomer van dit jaar is het nieuwe coalitieprogramma ingegaan. Met deels nieuwe wethouders en deels oude bekenden. Uiteraard zijn wij – als ondernemende TIBO-leden – benieuwd naar de ontwikkeling en uitvoering van de economische paragraaf die in het coalitieakkoord is opgenomen, zeker in relatie tot het MKB. Maar ook willen we graag meer horen en weten over de ontwikkeling van bedrijventerreinen en natuurlijk het centrum. 


Lees verder...
24 oktober: City Dinner (nieuwe datum) 28-6-2018
Voor TIBO-leden is het City Dinner hét netwerkevent van het jaar. Voor onze nieuwe leden: het City Dinner biedt een uitgelezen gelegenheid om collega-ondernemers op een informele wijze te ontmoeten dankzij een unieke mix van gastronomische en logistieke hoogstandjes. 

Lees verder...
21 juni: Lunchbijeenkomst Landerij van Tosse 24-5-2018
Het mooie voorjaar lokt ons naar buiten! Vandaar dat wij u met veel plezier uitnodigen voor een bijzondere lunchbijeenkomst op donderdag 21 juni 2018. Bijzonder omdat we deze keer gaan lunchen in de buitenlucht! Vanaf 11.30 uur kun je binnenlopen, het programma start om 12.00 uur en na afloop is er gelegenheid om met elkaar na te praten. Wie gaat er mee?  
Lees verder...