Nieuws

16 maart Business Gala

dinsdag 12 maart 2019
Op 16 maart aanstaande ontmoeten ondernemers uit de hele gemeente elkaar op het Business Gala Oss. Wij denken dat de dames en heren van TIBO deze avond niet mogen ontbreken. Velen van u maken immers onlosmakelijk deel uit van het ondernemersgilde binnen de gemeente Oss.
Het Business Gala Oss is een bijzondere avond. Niet alleen vanwege de galasfeer maar ook vanwege de uitverkiezing van de Ondernemer en de Veelbelovend Ondernemer van het Jaar. Elk jaar weer een hoogtepunt en een mooie traditie om onderscheidend ondernemerschap zo gezamenlijk te waarderen.
Het Business Gala Oss is bovendien een gelegenheid bij uitstek om bestaande en nieuwe relaties in een feestelijke sfeer te ontmoeten. Om oude banden aan te halen en nieuwe te smeden. En gewoon om samen een mooi feest te bouwen en zo met elkaar de successen van het Osse bedrijfsleven te vieren. Niet voor niets kozen wij dit jaar als thema: Winning Mood, ondernemen is topsport!

Het programma mag er zijn. Met een van de beste judoka’s ter wereld Edith Bosch als presentatrice en met muzikaal amusement van hoog niveau als Berget Lewis. Samen met optredens van Get the Groove en deejay Julian Black belooft het gala van 2019 een mooie editie te worden. Dat is mede mogelijk door alle steun die wij van ondernemers in Oss ondervinden. Een avond voor ondernemers door ondernemers.
Zien we u op 16 maart? Graag tot dan!
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn