Agenda

TIBO organiseert gemiddeld 1 x per maand een activiteit waar leden elkaar kunnen ontmoeten, kunnen netwerken, kennis met elkaar kunnen uitwisselen of zich kunnen laten informeren over allerlei onderwerpen.

De bedrijfsbezoeken, lunchbijeenkomsten en het City Dinner zijn altijd druk bezocht.
 

Activiteiten

24 januari: lunchbijeenkomst Winnaars Business Gala 7-1-2019
Op de allereerste plaats wensen wij u een fantastisch 2019 toe. Wij trappen dit jaar af met een lunchbijeenkomst op 24 januari. Daarin blikken we nog even terug met de winnaars van het Business Gala van afgelopen jaar. 

We zijn immers allemaal benieuwd hoe Marian Wagemakers van Dalco, Ondernemer van het jaar 2018 en Berry Hendriks van CyBe, Veelbelovend Ondernemer van het jaar 2018, hun onderscheiding hebben ervaren en beleefd. Wat heeft deze bijzondere ondernemersprijs hen gebracht, persoonlijk maar zeker ook zakelijk! 
Lees verder...
13 december: Kerstborrel TIBO 15-11-2018
Tijdens de Kerstborrel van donderdag 13 december, kijken we samen terug op het afgelopen jaar, maar vooral naar de toekomst kijken! Wij heten u om 17.30 uur van harte welkom bij ’t Vunderke in Macharen. 
Lees verder...
15 november: Lunchen met wethouders 24-10-2018
Sinds de zomer van dit jaar is het nieuwe coalitieprogramma ingegaan. Met deels nieuwe wethouders en deels oude bekenden. Uiteraard zijn wij – als ondernemende TIBO-leden – benieuwd naar de ontwikkeling en uitvoering van de economische paragraaf die in het coalitieakkoord is opgenomen, zeker in relatie tot het MKB. Maar ook willen we graag meer horen en weten over de ontwikkeling van bedrijventerreinen en natuurlijk het centrum. 


Lees verder...
24 oktober: City Dinner (nieuwe datum) 28-6-2018
Voor TIBO-leden is het City Dinner hét netwerkevent van het jaar. Voor onze nieuwe leden: het City Dinner biedt een uitgelezen gelegenheid om collega-ondernemers op een informele wijze te ontmoeten dankzij een unieke mix van gastronomische en logistieke hoogstandjes. 

Lees verder...
21 juni: Lunchbijeenkomst Landerij van Tosse 24-5-2018
Het mooie voorjaar lokt ons naar buiten! Vandaar dat wij u met veel plezier uitnodigen voor een bijzondere lunchbijeenkomst op donderdag 21 juni 2018. Bijzonder omdat we deze keer gaan lunchen in de buitenlucht! Vanaf 11.30 uur kun je binnenlopen, het programma start om 12.00 uur en na afloop is er gelegenheid om met elkaar na te praten. Wie gaat er mee?  
Lees verder...
24 mei: ALV met Maria Genova 24-4-2018
Op 24 mei was de Algemene Leden Vergadering van TIBO in de ronde foyer van de Lievekamp. Als bijzondere gast hadden we deze keer de schrijfster Maria Genova, een veelgevraagd spreker op gebied van privacy, identiteitsfraude en computerbeveiliging. Ze pratte ons bij over cyvercrime an andere online gevaren. 
Lees verder...
19 april: bedrijfsbezoek Foodloods 21-3-2018
Op donderdag 19 april bezoeken we de Foodloods aan de Angelenweg 77 in Oss. In deze kleine groothandel voor de zakelijke markt zijn Euromeat, CAVE en Allora Caffè onder één dak te vinden.  

Het programma:
16.00 uur      ontvangst
16.30 uur      welkomswoord en presentatie
16.45 uur      rondleiding en proeverij met producten van de ondernemers
19.00 uur      einde bijeenkomst

Het was weer een geslaagde, drukke bijeenkomst. De foto's zijn te vinden op onze Facebookpagina.  
Lees verder...